Ankara'da karşıdan karşıya geçen bir aile trafik kazası geçirdi: 3 kişi öldü, bir kişi yaralandı

Ankara'da gündüz saatlerinde yaya üst geçidini kullanmadan yol üzerinden karşıya geçen bir aileye otomobil çarptı. Kazada, 3 kişi hayatını kaybetti, bir çocuk ise yaralandı.

Ankara'da karşıdan karşıya geçen bir aile trafik kazası geçirdi: 3 kişi öldü, bir kişi yaralandı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara'da, üst geçidi kullanmayan bir aileye otomobil çarptı. Kazada 3 kişi yaşamını yitirirken, 1 çocuk ise hafif yaralı olarak kurtuldu. Olay, Ankara-Eskişehir yolunda Temelli mevkiinde gerçekleşti.

2'Sİ ÇOCUK 4 KİŞİYE OTOMOBİL ÇARPTI

İddiaya göre, trafiğin hızlı seyrettiği yolda karşıdan karşıya geçmeye çalışan 2'si çocuk 4 kişiye yoldan geçen bir otomobil çarptı. İhbar üzerine sağlık ekipleri olay yerine çağrıldı, ancak anne Şermin Öcal, anneanne Fatma Öcal ve 3 yaşındaki kız çocuğu Öykü Öcal'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

kaza3.jpg

Kazada hafif yaralanan 10 yaşındaki Emre Öcal, Polatlı Devlet Hastanesine sevk edildi. Polis, aileye çarpan aracın sürücüsünü gözaltına aldı. Kazaya tanık olan Müslüm Çakırgöz, olayı şu şekilde anlattı: "Bir anda ses duyduk ve geldik. Araç 4 kişiye çarpmış. 2 çocuk, bir anne ve anneannesi. Duyduğumuza göre 3 kişi ölmüş, 1 erkek çocukta yaşıyormuş."

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.