Ankara'da kayıp eşyalar açık arttırmaya çıkıyor

Ankara'da EGO Genel Müdürlüğü, toplu taşıma araçlarında unutulan ve sahipleri tarafından teslim alınmayan eşyaların açık artırma ile satışa sunulacağını duyurdu.

Ankara'da kayıp eşyalar açık arttırmaya çıkıyor
Yayınlanma:

Başkent'te Metro, Ankaray ve EGO otobüslerinde 2021 ile 2022 yıllarında unutulan eşyalar, uygun fiyatlarla vatandaşların alımına sunulacak. Çantalar, cüzdanlar, kitaplar, elektronik cihazlar gibi çeşitli eşyaların yer aldığı açık artırma, 25 Şubat tarihinde saat 14.00'te Atatürk Kapalı Spor ve Salonu'nda gerçekleştirilecek.

1 yıl boyunca muhafaza edilen ve sahipleri tarafından alınmayan eşyalar, artık yeni sahiplerini bulacak. Çantadan cüzdana, kıyafetten şemsiyeye, gözlükten kol saati ve kitaba kadar geniş bir yelpazede sunulan eşyalar, açık artırmada teklif edilecek. Satıştan elde edilen gelir, EGO Genel Müdürlüğü'ne gelir olarak kaydedilecek.

Bu uygulama ile unutulan eşyaların tekrar kullanıma kazandırılması ve toplu taşıma araçlarında düzenin sağlanması amaçlanıyor. Açık artırma, vatandaşların ihtiyaçlarına uygun fiyatlarla çeşitli eşyaları temin etmelerine imkan sağlayacak.

Ankara'da havaalanında unutulan ürünlerin de uugun fiyata satıldığı bir nokta mevcut.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.