Ankara’da kazalar artıyor: Trafikte inatlaşma kaza getirdi

Başkent Ankara’da kamyonla rekabete giren araç kazaya sebebiyet verdi.

Ankara’da kazalar artıyor: Trafikte inatlaşma kaza getirdi
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Etimesgut’ta bulunan OPTİMUM AVM kavşağında Eryaman istikametinde trafikteki inatlaşma kazaya dönüştü.

za.jpg

TRAFİKTE SOLLAMA İNATLAŞMASI KAZA GETİRDİ

Eryaman istikametine giden güzergahta bir kamyon ile bir şahsi araç kazaya karıştı. Sağ şeridi kullanan kamyonu geçmeye çalışan ancak başarılı olamayan kişi aracıyla sert bir manevra yaparak kamyonu sollamayı çalıştı. Kamyon ile aynı hizaya geldikten sonra kendisini tekrar sağ şeride atan araç kamyona temas etti. Bugün akşam saatlerinde gerçekleşen kazada maddi hasar yaşanırken kazanın sonrasında ikili arasında ne yaşandığına dair bir bilgi mevcut değil ancak kazada ölüm ve yaralanma yaşanmadı.

anadoluy-bulvari.jpg

ANADOLU BULVARINDA ZİNCİRLEME KAZA

Yenimahalle’de Anadolu Bulvarında bugün öğle saatlerinde trafik kazası yaşandı. YDA Park Konutları hizasında yaşanan kazada trafiğin yoğun olduğu saatlerde iki aracın çarpışmasının ardından kaza zincirleme bir kazaya dönüştü. Çok sayıda aracın hafif hasarla atlattığı kazada yaralanma meydana gelmezken trafik uzun süre kilitlendi.

dikmen-caddesi.jpg

DİKMEN'DE BİR ARAÇ TAKLA ATTI

Ankara’nın Çankaya ilçesine bağlı Dikmen Caddesi’nde dün akşam saatlerinde bir trafik kazası yaşandı.

İki aracın ve bir EGO Otobüsünün karıştığı kaza korkuttu. Aşırı hızın sebep olduğu düşünülen kazada bir aracın takla attığı görülürken çarpışmanın etkisiyle diğer araç da karşı şeritte hareket eden EGO otobüsüne çarptı.

Yaralı durumu bilinmeyen kazada daha büyük bir felaket yaşanmaması sevindirirken iki araçta da maddi hasar meydana geldi. EGO otobüsünde de hafif hasar olduğu görüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

tai.jpg

KAMYON DEVRİLDİ TRAFİK KİTLENDİ

Mamak’ta TAİ köprü altında bir kamyon devrildi. Uzun süre trafiğin aksamasına sebep olan kazada kamyon olay yerine gelen vinç yardımıyla kaldırıldı. Maddi hasarın oluştuğu kazanın nasıl meydana geldiği bilinmiyor.

etlik.jpg

HASTANE OTOPARKINDA ARAÇ YANGINI

Dün akşam saatlerinde Etlik Şehir Hastanesi otoparkında park halindeki araç bilinmeyen bir sebeple yanmaya başladı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği alevler diğer araçlara sıçramadan söndürüldü.

cimsit.jpg

ÇİMŞİT YOLUNDA İKİ ARAÇ KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

Ankara dün öğlen saatlerinde Sincan istikameti Cimşit yolunda kaza meydana geldi.

2 şahsi araç ve bir transit aracın karıştığı kazada iki aracın kafa kafaya çarpıştığı ve kazanın etkisiyle duramayan aracın transit araca da çarpması sebebiyle meydana gelen kazada olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kazaya karışan üç araçta da ağır hasar meydana geldi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.