Ankara'da 'Kız' mevzusundan 1 kişi öldürülmüştü: Zanlılar yakalandı

Ankara'da 5 şahıs, bir araca silahlı saldırı gerçekleştirdi. Olay yerinden kaçan 7 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ankara'da 'Kız' mevzusundan 1 kişi öldürülmüştü: Zanlılar yakalandı
Yayınlanma:

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, bir kız meselesi nedeniyle meydana gelen olayda, 10 Aralık'ta üç kişinin bulunduğu araca yapılan silahlı saldırıda K.A. isimli şahıs hayatını kaybetmişti. Saldırıyı gerçekleştiren 5 kişinin olay yerinden kaçtığı belirlendi.

Polis ekipleri yürüttükleri araştırmada, saldırıya uğrayan K.A.'nın, daha önce 5 Aralık'ta meydana gelen kasten yaralama olayında adı geçen S.Y. isimli şahıs ile eski kız arkadaş konusundan dolayı husumetli olduğunu tespit etti. Olayın şüphelileri olan M.S.Ş., S.Y., N.Y., Y.Y., U.Y., Ok.Y., K.D., F.U. ve O.Y. isimli 9 kişi kısa sürede yakalandı.

Yapılan aramalarda, olayda kullanıldığı değerlendirilen bir adet 9 mm ve iki adet 7.65 mm tabanca ele geçirildi. F.U. ve O.Y. ifade sonrasında serbest bırakılırken, diğer 7 şüpheli M.S.Ş., S.Y., N.Y., Y.Y., U.Y., Ok.Y., K.D. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.