Ankara'da Kızılay metro durağı çöplüğe döndü: Çalışanlar yolculardan şikayetçi

Ankara Güvenpark’taki peyzaj çalışmaları nedeniyle Kızılay metro istasyonunun kapalı alanları çevre kirliliğiyle boğuşuyor. Yolcuların attığı öne sürülen sigara paketleri ve pet şişeler, istasyonu adeta bir çöp alanına çevirdi. Bölgede çalışanlar ise yolcuların vurdumduymazlığından dert yakındı.

Ankara'da Kızılay metro durağı çöplüğe döndü: Çalışanlar yolculardan şikayetçi
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Ankara'nın en yoğun metro hatlarından biri olan Kızılay-Keçiören Metro Hattı’nın Kızılay metro istasyonu, çevre kirliliği ile karşı karşıya kaldı. Güvenpark’ta devam eden peyzaj çalışmaları nedeniyle bazı alanların panjur ve tel örgülerle kapatılan yerleri yolcular tarafından çöp atma noktası olarak kullanılmaya başlandı. Metrodan inen yolcuların kapalı alanlara attığı sigara paketleri, pet şişeler ve çöpler, istasyonu adeta bir çöplüğe çevirdi.

untitled-1-005.jpg

ÇEVRE KİRLİLİĞİ ARTIYOR!

Son dönemde Güvenpark’ta yapılan peyzaj çalışmaları kapsamında metro istasyonunun bazı bölümleri geçici olarak kapatılmış durumda. Bu alanlar, çevre bilincine sahip olmayan yolcular tarafından çöplük gibi kullanılıyor. Özellikle kapalı alanların arkasına atılan sigara paketleri, plastik şişeler ve diğer atıklar, metro istasyonunda görsel ve çevresel bir kirlilik oluşturuyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.