Ankara'da köpek kavgası: 1'i çocuk 7 kişi yaralandı

Ankara'nın Haymana ilçesinde çoban köpeğinin yol yapım işçileri tarafından ezilerek öldürülmesinin ardından ortalık karıştı. Çoban ve işçilerin birbirine saldırdığı olayda 1'i çocuk olmak üzere 7 kişi yaralandı.

Ankara'da köpek kavgası: 1'i çocuk 7 kişi yaralandı
Yayınlanma:

Ankara Haymana'da çoban köpeğinin öldürülmesinin ardından çoban ile yol yapım işçileri arasında çıkan arbede ortalığı savaş alanına çevirdi.

Olay, 17 Eylül'de sabah saatlerinde Haymana'nın Eskikışla köyünde yaşandı. İşçiler, kendilerini korkuttuğu gerekçesiyle taş atarak uzaklaştırmaya çalıştıkları köpeği arabayla ezerek öldürdü. Bu duruma sinirlenen çoban ile işçiler arasında kavga çıktı.

TÜFEKLE KARŞILIK VERDİ

9 işçinin kendisine saldırması üzerine çoban Osman Özcan, tüfekle işçilere karşılık verdi. Özcan'ın ateşlediği tüfekten çıkan saçmalar sonucu 3 işçi yaralandı. Etrafa ateş etmeye devam Özcan'dan kaçan işçiler bir süre sonra yeniden olay yerine geldi. İşçiler bu defa Özcan'ı kamyonetle ezmeye çalıştı.

Yola atlayarak kaçan ve bir arabaya binen Özcan'ı takip eden işçiler, bu sefer kamyonetle bilinçli olarak otomobile çarptı. Saldırılarına devam eden işçiler, Özcan'ı, babasını ve araç içerisindeki kişileri taş ve sopalarla darp etti.

Olayda 6 yaşındaki bir çocukla birlikte toplam 7 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık ekibi ve jandarma sevk edilirken, şüpheliler gözaltına alındı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.