Ankara'da köpek saldırısına uğrayan öğrenci Çankaya Belediyesine dava açacak

Ankara'da sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 16 yaşındaki lise öğrencisi ve ailesi Çankaya Belediyesine dava açacağını açıkladı.

Ankara'da köpek saldırısına uğrayan öğrenci Çankaya Belediyesine dava açacak
Yayınlanma:

Ankara'da okula giderken başı boş köpeklerin saldırısına uğrayan 16 yaşındaki Ahmet Furkan Tanrısever'in ailesi, olayın sorumluluğunu taşıdığı gerekçesiyle Çankaya Belediyesine dava açma hazırlığı içinde. Tanrısever'in ailesi, davada kazandıkları tazminatı kullanarak Çankaya Belediyesine bir hayvan barınağı yapılması için bağışta bulunmayı planlıyor.

TANRISEVER'E 7 DİKİŞ ATILDI

Çankaya Dikmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Tanrısever, okul yolunda başı boş köpeklerin saldırısına uğradı. Köpeklerin saldırısından öğretmeninin yardımıyla kurtulan Tanrısever, bacağından aldığı ısırık sonucu yaralandı. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Tanrısever'e 7 dikiş atıldı. Taburcu olurken, yara aldığı yerde kalıcı iz olma riskinden endişe duyuyor.

Tanrısever, yaptığı açıklamada, okula giderken köpeklerin etrafını sardığını ve öğretmeninin uyarısı üzerine kaçmaya başladığını belirtti. Köpeklerin kendisini yakalamasının ardından düştüğünü ve bir köpeğin ayağını yakalayarak saldırdığını ifade eden Tanrısever, öğretmeninin müdahalesiyle köpeklerden kurtulduğunu söyledi.

''DAHA ÖNCE DE ŞİKAYET ETMİŞTİM''

ekran-resmi-2023-12-14-16-14-45.png

''SOKAKTA KÖPEK ÇETESİ VAR''

ekran-resmi-2023-12-14-16-15-09.png

VATANDAŞLAR ELLERİNDE SOPAYLA YÜRÜYOR

ekran-resmi-2023-12-14-16-15-36.png

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.