Ankara'da Lague Esthetique hizmete açıldı

Güzellik sektöründe yenilikçi ve kalıcı çözümler sunmayı hedefleyen Buse Gülcan ve Damla Tosun, yeni güzellik merkezlerinin kapılarını müşterileri için açtı. Sektörde uzun yıllardır edindikleri tecrübelerle kendi işlerini kuran iki isim, müşterilerine sıradan güzellik işlemlerinin ötesinde, kalıcı ve etkili çözümler sunmayı amaçlıyor.

Ankara'da Lague Esthetique hizmete açıldı
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Ankara'da açılan Lague Esthetique, Buse Gülcan ve Damla Tosun'un öncülüğünde kalıcı ve yenilikçi çözümler sunarak sektörde fark yaratmayı hedefliyor.

Açılışta konuşan Buse Gülcan, "Güzellik merkezimizde sadece klasik cilt bakımı ve estetik uygulamalar yapmıyoruz; müşterilerimize ömür boyu hatırlayacakları, kalıcı sonuçlar sunmayı hedefliyoruz" dedi. Merkezlerinde sundukları hizmetler arasında ipek kirpik uygulamaları, kalıcı makyaj, kirpik lifting ve laminasyon, protez tırnak, kalıcı oje, plazma tedavisi ve kırışık tedavisi gibi geniş bir yelpaze bulunuyor." dedi.

adsiz-tasarim.png

Gülcan ve Tosun, Türkiye'de nadir bulunan Swarowski diş taşı gibi özel uygulamaları da müşterilerine sunarak fark yaratmayı hedefliyor. Damla Tosun, "Sektördeki standart hizmetlerin ötesine geçerek, müşterilerimize kalıcı ve ömür boyu taşıyacakları çözümler sunmak istiyoruz. Bu doğrultuda, özellikle Türkiye'de yaygın olmayan işlemleri bünyemize katıyoruz" diye konuştu.

Merkezde ayrıca dudak vitamini, microblading, pudralama, dudak renklendirme, kimyasal peeling, yosun peeling, dövme silme ve kalıcı makyaj silme gibi çeşitli kozmetik işlemler de yapılıyor.

Sektörde farklı bir yer edinmek isteyen Buse Gülcan ve Damla Tosun, güzellik merkezlerinde sundukları hizmetlerle müşterilerine sadece estetik bir görünüm değil, aynı zamanda uzun vadeli memnuniyet de sağlamayı amaçlıyor.

Açılışta ilgi gören merkez, kısa sürede sektörde adından söz ettirmeyi hedefliyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum