Ankara'da mahalle arkadaşının babasını öldürdü!

Başkent Ankara'da 26 Haziran 2023 tarihinde meydana gelen olayda mahalle arkadaşı Volkan Uzel'in babası Musa Uzel'i silahla öldüren Eren Yetiş için kasten öldürme suçundan 18 yıl hapis cezası istendi. Olay anında yanında bulunan babası Vedat Yetiş için de aynı suç ve oranda ceza talep edildi.

Ankara'da mahalle arkadaşının babasını öldürdü!
Yayınlanma:

24 yaşındaki Eren Yetiş, 26 Haziran 2023 tarihinde mahalle arkadaşı Volkan Uzel ile tartıştı. Tartışmaya iki tarafın da babası dahil oldu. Musa Uzel, sopayla Eren Yetiş'e saldırdı. Yetiş, tabancayla Uzel'i tabanca ile vurarak öldürdü.

Eren Yetiş ile babası Vedat Yetiş olay yerinden kaçarken, polisler tarafından yakalanan iki isim gözaltına alınıp, tutuklandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı iddianameye göre, Eren Yetiş, Musa Uzel'e 2 el ateş ettiğini ve uyuşturucu madde kullandığını kabul etti. Yetiş, olay anında kendinde olmadığını söyledi.

Yetiş, olay anını şöyle aktardı:

ekran-resmi-2023-10-27-14-57-12.png

Ankara 11'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nce İddianame, kabul edildi. Eren Yetiş ile babası Vedat Yetiş'e 'haksız tahrik' ile olayı gerçekleştirdikleri kararı verildi.

Eren Yetiş 'kasten öldürme' suçundan 18 yıl, 'ruhsatsız silah bulundurmak' suçundan 3 yıl, Vedat Yetiş hakkında da 'kasten öldürme' suçundan 18 yıl hapis cezası talep edildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.