Ankara'da motosiklet kazası: Genç sürücü yaralandı

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde Türk Kızılay Caddesi üzerinde sabah saatlerinde bir motosiklet kazası meydana geldi. Cadde üzerinde trafiğin durmasına neden olan kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Ankara'da motosiklet kazası: Genç sürücü yaralandı
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: MURAT BÖLÜK

Ankara Etimesgut'ta Türk Kızılay Caddesi üzerinde bulunan Subayevleri durağının önünde 06 DHY 522 plakalı motosikletin, 06 VT 624 plakalı otomobile arkadan çarpması nedeniyle bir kaza meydana geldi. Kazanın ardından olay yerine 112 Acil ekipleri gelerek kazazedeye müdahale etti.

Acil müdahale ekiplerinin olay yerinde ilk müdahalesi yapılan motosiklet sürücüsü daha sonra sedyeye alınarak hastaneye sevk edildi.

Trafiğin yoğun olduğu sabah saatlerde meydana gelen kaza bir süre ulaşımın aksamasına neden oldu. Etimesgut-Kızılay istikametinde bulunan Türk Kızılay Caddesi’nde kısa süreli trafik aksaklıklarının ardından yoldaki araç trafiği yeniden akıcı hale geldi. Hastaneye kaldırılan gencin sağlık durumu hakkında ise henüz bir açıklama yapılmadı.

motosiklet-2.jpg

Ankara'da dikkatsizlik ve aşırı hız nedeniyle her gün çok sayıda kaza meydana geliyor. Dün de Yozgat Bulvarı'nda aşırı hız nedeniyle yaralanmaları kazalar meydana gelmişti.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.