Ankara'da onarım nedeniyle kapatılan üst geçidi yayalar tehlikeli bir şekilde kullanıyor

Ankara'da onarım çalışmaları nedeniyle kapatılan bir üst geçidin tehlikeli bir şekilde kullanılmaya devam edilmesi dikkat çekiyor. Kazım Karabekir Caddesi üzerinde yer alan üst geçit, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 2 gün önce bakım ve onarım çalışmaları için kapatıldı.

Ankara'da onarım nedeniyle kapatılan üst geçidi yayalar tehlikeli bir şekilde kullanıyor
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediye ekipleri, üst geçidin her iki girişine ahşap plakalar yerleştirerek vatandaşların geçişini engellemeye çalıştı. Ancak, yolun ortasında bulunan demir çitler karşıya geçişi zorlaştırınca bazı vatandaşlar, moloz yığınları ve plakaların arasından geçmeyi tercih etti.

173639foot.jpg

"TEHLİKELİ ATLAYIŞLAR YAPTIKLARI GÖRÜLDÜ"

Çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, özellikle öğrencilerin güvenlik önlemlerini hiçe sayarak levhaların arasından geçmeye çalıştıkları ve tehlikeli atlayışlar yaptıkları görüldü.

Yetkililerden alınan bilgiye göre, 10 Ekim'de başlatılan onarım çalışmaları, izin çerçevesinde her gün 23.00 - 04.00 saatleri arasında yapılıyor ve toplamda 20 gün sürmesi planlanıyor. Çalışmalar, üst geçidin yürüyüş platformları ve merdiven basamaklarındaki paslanmış sacların değiştirilmesi, kumlama ve yalıtım işlemleri ile kırık kaplamaların yenilenmesi gibi kapsamlı işlemleri içeriyor. Ayrıca, çelik konstrüksiyonun kumlama ve boyama işlemleri de gerçekleştirilecek.

Ancak, üst geçidin kapalı olması ve güvenlik önlemlerinin göz ardı edilmesi, vatandaşların tehlikeye atılmasına neden oluyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.