Ankara'da peş peşe araç ve şantiye yangınları

Başkent Ankara'da termometreler 35 dereciyi gösterirken birçok yangın ve kaza haberi de gelmeye başladı. Kazalarda bir kişi yaşamını yitirirken, araç ve şantiye yangınlarında ise itfaiyenin zamanında müdahalesi felaketi önledi.

Ankara'da peş peşe araç ve şantiye yangınları
Yayınlanma:

Başkent Ankara güne kazalarla başlayıp yangınlarla devam etti. Yaşamkent, Mamak, İvedik ve Mustafa Kemal Mahallesi'nde meydana gelen araç ile iş yeri yangınları korku dolu anlara sahne oldu.

Sabah saatlerinde Yaşamkent istikametinde devrilen otomobil sürücüsünün imdadına Etimesgut Belediyesi personeli koşmuş ve sürücü sıkıştığı yerden kurtarılmıştı. Öğlen saatlerine doğru ise Ankara- Niğde Otoyolu üzerinde kamyonet, önünde giden otomobile arkadan çarptı. Bariyerle kamyonet arasında sıkışarak demir yığını haline dönüşen otomobilde bulunan 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

ankaya-yangin.jpg

Öte taraftan İvedik Süleyman Şah Caddesi ağaç işleri mevkiinde de bir otomobilde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekibi araca müdahale ederek yangını kontrol altına aldı.

Bir yangın haberi de Çankaya'dan geldi. Mustafa Kemal Mahallesi'nde bulunan bir şantiyede henüz nedeni bilinmeyen bir yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.