Ankara'da peş peşe trafik kazaları: Çok Sayıda yaralı var

Bugün Ankara genelinde çeşitli noktalarda birçok trafik kazası meydana geldi. Maddi hasarların yanı sıra kazalarda çok sayıda kişi yaralandı.

Ankara'da peş peşe trafik kazaları: Çok Sayıda yaralı var
Yayınlanma:

Ankara'da kazaların yaşandığı bölgelerden biri, Ankara-Ayaş yolu Batıkent girişi oldu. Bu noktada bir otomobil ile kamyonet çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle kamyonetin savurduğu otomobil bariyerleri aşarak yol kenarına savruldu. Araçta bulunanlar hafif yaralandı.

ankara-kaza-1.jpg

Bir başka kaza ise Ankara-Polatlı karayolunda meydana geldi. Polatlı ile Sivrihisar arasında seyir halindeki bir yolcu otobüsünün lastiği patladı. Otobüs, lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkarak bariyerleri aştı ve karşı şeride geçti. Bu esnada karşı yönden gelen hafif ticari araç, otobüsle kafa kafaya çarpışmaktan son anda kurtularak kendisini şarampole attı. Kazada 2 otomobil zarar görürken, toplam 5 kişi yaralandı. Şans eseri, ciddi bir yaralanma ya da can kaybı olmadı.

ankara-kaza-2.jpg

Olay, Ankara-Eskişehir yolu Polatlı mevkiinde gerçekleşti. İddialara göre, hareket halindeki otobüs lastik patlaması nedeniyle iki otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle bir otomobil şarampole yuvarlanırken, diğer otomobil bariyerlere çarptı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

ankara-kaza-3.jpg

Bir diğer hafif yaralanmalı kaza ise Cengiz Aytmatov Caddesi Gimat yönünde gerçekleşti. Hafif ticari araç ile bir otomobilin çarpışması sonucu otomobil bariyerleri aşarak şarampole yuvarlandı. Kazada can kaybı yaşanmazken, hafif yaralanmalar olduğu bildirildi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.