Ankara'da silahlı saldırı: Hüseyingazi'de aynı araçta yer alan 2 kişiyi vuran şahıs intihar etti

Ankara'da asayiş olayları durmak bilmiyor. Mamak'ta bir kişi bilinmeyen bir sebeple kendisiyle aynı araçta yer alan 2 kişiyi vurduktan sonra intihar etti.

Ankara'da silahlı saldırı: Hüseyingazi'de aynı araçta yer alan 2 kişiyi vuran şahıs intihar etti
Yayınlanma:

Kısa bir süre önce iki çocuğunu öldürüp intihar eden bir babanın haberiyle sarsılan Başkent, bu kez de Mamak'ta yaşanan cinayet ve intihar olayıyla gündeme geldi.

Olay, Mamak'ta meydana geldi. Sosyal medyaya yansıyan görüntülere ve paylaşımlara göre Hüseyingazi semtinin Ekin Mahallesi'nde meydana gelen olayda bir kişi tartışma yaşadığı 2 kişiyi vurdu ve intihar etti.

Bir arabanın içinde tartışan üç kişiden biri, yanındaki iki kişiyi silahla başlarından vurarak öldürdü ve ardından aynı silahla kendi yaşamına son verdi. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Polis ekipleri, olay yerinde geniş çaplı inceleme başlattı. Tartışmanın nedeni henüz netlik kazanmazken yaşanan olay sonrası çok sayıda vatandaşın meraklı ve temkinli gözlerle olay yerinde olduğu göründü.

Olay sosyal medyada yayınlandıktan sonra ajanslara düşen bilgilere göre silahla ateş eden şahsın 35 yaşındaki B.Ş olduğu vurulan iki kişinin de 51 yaşındaki dayısı M.K. ve 32 yaşındaki kardeşi U.Ş olduğu açıklandı. Vurulan 2 kişinin de kafasının hedef alındığı 3 kişinin de ağır yaralandığı aktarıldı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.