Ankara’da Soğuksu Milli Parkı bugün kapalı, Atatürk Orman Çiftliği’nde de yenilikler sürüyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Soğuksu Milli Parkı’nda 17 Eylül 2024 Salı günü ağaç kesimi işlemleri gerçekleştirilecek.

Ankara’da Soğuksu Milli Parkı bugün kapalı, Atatürk Orman Çiftliği’nde de yenilikler sürüyor
Yayınlanma:

Kızılcahamam Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yapılacak bu çalışma, parkta tehlike arz eden ağaçların kesilmesini kapsıyor. Bu süreçte ziyaretçilerin güvenliğini sağlamak amacıyla park, 1 gün boyunca tüm ziyaretçilere kapalı olacak. Çalışmaların, hem ziyaretçilerin hem de park alanının güvenliğini artırmak için gerekli olduğu belirtildi.

a.jpg

ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİ'NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Diğer yandan, Atatürk Orman Çiftliği’nde önemli bir yenilik gerçekleştiriliyor. Ankara’nın bu önemli yeşil alanı, Ankaralıların ihtiyaç ve taleplerine uygun şekilde yeniden düzenleniyor. İkinci ve üçüncü etaplar, modern rekreasyon alanları olarak yeniden canlandırılacak. Bu projeyle, Başkent’te doğa ve sosyal yaşamın iç içe geçtiği alanlar oluşturulacak ve şehir sakinlerine daha kaliteli bir yaşam alanı sunulacak.

Belediye yetkilileri, bu çalışmaların şehre uzun vadede önemli katkılar sağlayacağını ve doğayla iç içe, huzurlu bir yaşam alanı oluşturacağını vurguladı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.