Ankara'da Söğütözü metro istasyonu yağışın şiddetiyle sarsıldı

Ankara'daki ulaşım ağının önemli bir parçası olan Söğütözü Metro İstasyonu, iki gündür yaşanan şiddetli yağışın etkisiyle bir kez daha gündem oldu. Yağışın şiddetinden dolayı tavanın su sızdırması, şehrin ulaşım altyapısının güvenliği ve bakımının ne kadar kritik olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Ankara'da Söğütözü metro istasyonu yağışın şiddetiyle sarsıldı
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Ankara'nın merkezinde bulunan ve şehrin yoğun ulaşım ağının önemli bir parçası olan Söğütözü Metro İstasyonu, her yağmur zamanı gündem olmaya devam ediyor. İki gündür yaşanan şiddetli yağışın ardından Söğütözü Metro İstasyonu'nda tavandan su akmaya başladı. Yağmurun şiddeti, ilerleyen saatlerde artarak istasyonun tavanının kısmen zarar görmesine neden oldu.

1-1.jpg

Söğütözü Metro İstasyonu'nun tavanından sürekli su akması Başkent'in ulaşım altyapısının güvenliği ve bakımının ne kadar kritik olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Vatandaşlar, yerel yönetimlerin bu tür olayların tekrarlanmaması için daha fazla özen göstermesi ve sorumluluklarını titizlikle yerine getirmesi gerektiğini dile getirdi.

1-001.jpg

Ankara'da ulaşım altyapısının güvenliği ve bakımı konusunda halkın güvenini sağlamak adına alınacak tedbirler, büyük önem taşıyor. Bu olayın ardından, Söğütözü Metro İstasyonu'nun güvenliği ve benzer durumların yaşanmaması için yetkililerden gerekli önlemlerin alınması bekleniyor.

Daha öncede tavandan sızan suyun biriktiği kovaları yere dökerek çekim yapan şahıslarla ilgili Ankara Büyükşehir Belediyesinden bir açıklama yapılmıştı. Açıklamada sağanak nedeniyle metro istasyonu tavanından suyun aktığı ve o suların biriktiği kovaların boşaltılarak "sel bastı" algısı oluşturulmaya çalışıldığı belirtilmişti.

İlgili Haberler
 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.