Ankara'da son 24 saatte meydana gelen trafik kazaları...

Ankara’da son 24 saatte meydana gelen trafik kazaları dikkat çekti. Başkent Ankara’da yaşanan trafik kazalarını sizler için derledik.

Ankara'da son 24 saatte meydana gelen trafik kazaları...
Yayınlanma:

DERLEME HABER:ZAFER ALTUNTAŞ

Ankara güne Polatlı ilçesi yakınlarında yolcu otobüsünün köprü ayağına çarpması sonucu yaşanan trafik kazası ile uyandı. Peki Başkent Ankara'da son 24 saatte başka hangi trafik kazaları yaşandı. İşte detaylar...

ANKARA’DA FECİ KAZA: 9 ÖLÜ, 26 YARALI

Ankara'nın Eskişehir yolunda sabaha karşı meydana gelen trafik kazasında, Ağrı Seç Turizm’e ait bir yolcu otobüsü köprü ayağına çarptı. Kontrolden çıkan otobüsün köprüye çarpması sonucu 9 kişi hayatını kaybederken, 26 kişi yaralandı.

ANKARA POLATLI KAZA 4 YARALI

Ankara'nın Polatlı ilçesinde, otomobil ile kamyonun çarpıştığı bir trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kaza, Polatlı-Konya yolu üzerindeki 115. kilometrede gerçekleşti. Konya yönünden gelen bir kamyon ile Günyüzü yönünden gelen bir otomobilin çarpışması sonucu, otomobil şarampole uçtu.

MAMAK KARTALTEPE PARKI’NDA TRAFİK KAZASI: ARAÇ TAKLA ATTI

Ankara'nın Mamak ilçesi Kartaltepe Parkı yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, bir araç taksiyle çarpışarak kontrolden çıktı. Çarpışmanın etkisiyle araç, takla atarak attı.

ANKARA ELMADAĞ KAZASI

Ankara Elmadağ Hasanoğlan köprüsü girişinde trafik kazası meydana geldi. Vatandaşların ihbar hattımıza ilettiği bilgilere göre, kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı

ANKARA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.