Ankara'da sünnet çocuklarının Togg sevinci

Vakıflar Genel Müdürü Sinan Aksu'nun makam aracı Togg, Başkent Ankara'da 20 çocuğun sünneti için süslendi. Togg'a binen çocuklar yerli ve milli otomobili inceleme imkânı buldu.

Ankara'da sünnet çocuklarının Togg sevinci
Yayınlanma:

Ailesi sosyal yardım alan ve yaşları 4 ila 15 arasında değişen 20 çocuk için Ankara'da sürpriz bir etkinlik düzenlendi. Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından, Opera'daki Vakıf Eserleri Müzesi'nin bahçesinde düzenlenen sünnet etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.

Bahçedeki sünnet etkinliği için çadır kurulup masa ve sandalyeler getirildi. Vakıflar Genel Müdürü Sinan Aksu'nun kullandığı Togg marka yerli ve milli otomobile "Erkek oluyorum", "Maşallah" yazıları yapıştırıldı.

Sünnet olan çocuklar, etkinlik için süslenen Türkiye'nin yerli otomobili Togg'u inceleme fırsatı buldu ve aracın içerisinde fotoğraf çektirdi. Çadırda yemeğin ardından pasta kesimi ve "Karagöz-Hacivat" gösterisi ile eğlenceli anlar yaşayın çocuklara bisiklet hediye edildi.

togg3.jpg

Bahçedeki etkinliğin tamamlanmasının ardından Mogan Gölü'nü ve müzeleri gezen çocuklar, duygularını ifade etti.

Togg'a binen 11 yaşındaki Arda V., bunun hayali olduğunu ve aracı çok beğendiğini söyledi. Doktor olmayı hedeflediğini belirten Arda, büyüdüğünde Togg almayı istediğini söyledi. 8 yaşındaki Yusuf A. da kendisine hediye edilen bisikleti ve Togg'u çok beğendiğini anlattı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.