Ankara'da trafik kazaları korkuttu: Yakupabdal'da bahçeye uçan kamyon panik yarattı

Ankara'da dün gece çok sayıda trafik kazası yaşandı. Yaşanan kazalarda yaralanmalar ve maddi hasar mydana geldi.

Ankara'da trafik kazaları korkuttu: Yakupabdal'da bahçeye uçan kamyon panik yarattı
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Ankara Bulvarı'nda Sıhhiye istikametinde meydana gelen trafik kazasında bir araç takla attı. Henüz belirlenemeyen bir sebeple gerçekleşen kazada, araçta maddi hasar oluştu. Kazanın ardından olay yerine intikal eden sağlık ve polis ekipleri, duruma müdahale etti. Kazada yaralı durumu bilinmiyor.

3.jpg

YAKUPABDAL'DA FACİADAN DÖNÜLDÜ

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Yakupabdal'da korkutan bir kaza meydana geldi. Bir kamyon, kontrolden çıkarak evin bahçesine uçtu ve ters şekilde devrildi. Kazanın ardından araç içinde mahsur kalan sürücüye müdahale etmek üzere olay yerine hızla sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışmaları sonucu kurtarılan sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazada büyük bir felaketten dönülmüş olması, mahalle sakinlerine derin bir nefes aldırdı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, kazanın nedenini belirlemek için incelemelerini sürdürüyor.

MAMAK'TA PARK HALİNDEKİ ARAÇ BİLİNMEYEN SEBEPLE YANDI

Ankara'nın Mamak ilçesindeki Karaşar Caddesi'nde park halindeki bir araçta yangın çıktı. Yangını fark eden çevre sakinleri hemen müdahale ederek, yangının diğer araçlara sıçramasını önledi. Kısa sürede kontrol altına alınan yangında herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, park halindeki araçta maddi hasar meydana geldi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.