Ankara’da trafik kazaları arttı: Islak zemin ve dikkatsizlik

Başkent Ankara’da hava sıcaklıkları düştü, yağmur geldi, trafik kazaları arttı. Ankara’nın farklı bölgelerinde meydana gelen trafik kazalarını anadolugazete.com.tr olarak sizler için derledik.

Ankara’da trafik kazaları arttı: Islak zemin ve dikkatsizlik
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Etimesgut ilçesinde bulunan Optimum AVM ile Çankaya Yaşamkent Mahallesi güzergahında süren yağmur çok sayıda küçük çaplı kazaya sebep oldu. Kazalarda yaralanma yaşanmazken trafikte bulunan Ankaralıların bu güzergahta zemin ve hız konusunda dikkatli olması gerekiyor. Birçok araçta maddi hasar yaşandı.

fse.jpg

KEÇİÖREN’DE ISLAK ZEMİN KAZAYA MEYDAN OLDU

Ankara’da yağmur sonrası ıslanan zemin ve dikkatsizlik trafik kazalarına sebebiyet verdi.

Keçiören’de taksi ve kamyon çarpıştı. Uyanış Mahallesinde bulunan Kızlarpınarı Caddesinde ıslak zemin kazaya sebep oldu.

kecioren.jpg

Bolayor Sokak’ta yaşanan kazada maddi hasar meydana geldi. Yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda hakimiyetini kaybeden taksi caddeden sokağa geçmek isteyen kamyona çarptı. Kazada can kaybı ve ciddi yaralanma yaşanmazken maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

tir.jpg

İSTANBUL ANKARA OTOBANINDA KORKUTAN KAZA

İstanbul Ankara Otobanında kaygan zemin faciaya sebep oluyordu. Yürekleri ağza getiren kaza İstanbul otobanının Ankara istikametinde meydana geldi. Gebze’nin ilerisinde yaşanan kazada zemin sebebiyle kontrolü kaybeden TIR şoförü bir süre otoyolda dengede kalmak için mücadele verse de kontrolü tamamen kaybettiği TIR ile yoldan çıktı. Kaza anı otobandaki diğer sürücülerin kamerasına takıldı. En sol şeritten en sağ şeride sürüklenen TIR takla atarak ve direğe çarparak durdu. Aynı istikametteki TIR şoförünün dikkati kazanın daha da büyümesini ve zincirleme bir kazaya dönüşmesini engelledi. Korkutan kazada can kaybı yaşanmadığı belirtildi.

agac.jpg

PARK HALİNDEKİ ARACA DAL SAPLANDI

Ankara’nın Çankaya ilçesinde Ankara Üniversitesine bağlı İbni Sina Hastanesi yakınlarında park halindeki bir araca ağaçtan düşen dal saplandı.

Aracın üstünden ok gibi saplanan ve ön camdan içeriye giren dal görenleri şaşkına çevirdi. Araçta maddi hasar meydan geldi.

akin-caddesi.jpg

Ankara Yenimahalle’de iki araç kafa kafaya çarpıştı.

Akın Caddesinde meydana gelen kazada kafa kafaya çarpışan iki araçta maddi hasar meydana gelirken, yaralı durumu bilinmiyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.