Ankara'da trafik kazaları can almaya devam ediyor: Ayaş yolunda 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı

Başkent Ankara'da son 24 saatte çok sayıda kaza yaşandı. Bu kazalarda 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi yaralandı. Yaşanan kazalarda maddi hasar ve trafik yoğunlu da meydana geldi.

Ankara'da trafik kazaları can almaya devam ediyor: Ayaş yolunda 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Ankara- Kırıkkale yolunda bir aracın takla attığı görüldü. Sebebi bilinmeyen kaza sonrası olay yerine polis ve sağlık ekipleri ile aracı kaza yerinden kaldırmak için çekici sevk edildi.

Kazada maddi hasar meydana gelirken yaralı olmadığı belirlendi.

yt.jpg

SİNCAN'DA ARAÇ YANGINI KORKUTTU

Dün akşam Sincan Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) araç yangını yaşandı. Ankara'nın Sincan ilçesinde bulunan Sanayi Bölgesi'nde meydana gelen araç yangını, bölgede kısa süreli paniğe neden oldu. Yangın, Sincan İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Sincan İtfaiye ekipleri, olay yerine kısa sürede ulaşarak alevlere müdahale etti. Yapılan başarılı müdahale sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. İtfaiye ekipleri, çevredeki diğer araçlara sıçramadan yangının kontrol altına alınmasını sağladı.Yangının sebebi bilinmezken bölgeden yayılan alevler ve dumanlar paniğe sebep oldu.

750-motosiklet-kazasi.jpg

AYAŞ YOLUNDA 1 KİŞİ ÖLDÜ 1 KİŞİ YARALANDI

Ankara’da dün akşam saatlerinde bir de ölümlü kaza yaşandı. Ayaş yolunda yaşanan korkunç kazada motosiklette bulunan iki kişiden biri hayatını kaybetti. Kazanın etkisiyle takla atan motordan savrulan bir kişi hayatını kaybetti bir kişi de yaralandı. Çevredekilerin ambulans ve polis ekiplerine ihbarda bulunduğu kaza sonrası inceleme başlatıldı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.