Ankara'da trafik kazaları: Mamak, Çankaya, Pursaklar! Çok sayıda yaralı var!

Ankara'da gün içinde çok sayıda trafik kazası meydana geldi. Meydana gelen kazalarda can kaybı yaşanmazken, çok sayıda yaralı bulunuyor.

Ankara'da trafik kazaları: Mamak, Çankaya, Pursaklar! Çok sayıda yaralı var!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ANADOLUGAZETE.COM.TR

Başkent Ankara'nın birçok bölgesinde gün içinde trafik kazaları meydana geldi.

Ankara'nın en kalabalık ilçelerinden biri olan Mamak'ta trafik kazası meydana geldi. Olay, Samsun yolunda yaşandı. Kazada, iki otomobil çarpıştı. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre meydana gelen trafik kazasında yaralılar var. Otomobilden çıkartılan yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye sevk edildi. Kazanın meydana geldiği yolda trafik kısa bir süre aksadı.

trafik1.jpg

Ankara'da bir diğer kaza ise Çankaya'nın Kırkkonaklar Caddesinde yaşandı. Motosiklet sürücüsü araca çarptı. Kazada, motosiklet sürücüsü yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ankara'da yaşanan bir diğer kaza ise Pursaklar ilçesinde meydana geldi. Motosiklet sürücüsü çocuğa çarptı. Kazada, can kaybı yaşanmazken, motosiklet sürücüsü ve çocuk yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye sevk edildi.

Kazalara ilişkin inceleme başlatıldı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.