Ankara'da trafik kazaları peş peşe geldi: Doğukent'te dikkatsiz yaya ölümden döndü, İncek'te yaralanmalı kaza

Ankara'nın farklı ilçelerinde dün akşam yaşanan çok sayıda kazada maddi hasar ve yaralanmalar meydana geldi.

Ankara'da trafik kazaları peş peşe geldi: Doğukent'te dikkatsiz yaya ölümden döndü, İncek'te yaralanmalı kaza
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yaralanmalı trafik kazası yaşandı. Yenimahalle'de yol kenarında bir kız çocuğunu araba çarptığı ve olay yerine polis ve sağlık ekiplerinin sevk edildiği açıkladı. Küçük kızın sağlık durumuna dair net bir mevcut değil.

2.jpg

İNCEK’TE YARALANMALI KAZA

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde de maddi hasarlı kaza meydana geldi. İncek’te Turgut Özal Bulvarında yaşanan kazada araç refüje çarptı. Yaşanan kazada araç sürücüsü yaralanırken kazaya müdahale eden diğer araç sürücüleri aracın yanmasını engelledi. Araçta maddi hasar meydana gelirken olay yerine polis ekibi sevk edildi. Sürücü yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

3-001.jpg

DOĞUKENT’TE DİKKATSİZ YAYA ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Ankara Mamak’ta ilginç bir kaza yaşandı. Dün akşam saatlerinde bir motor yayaya çarptı. Doğukent Caddesinde kaldırımda yürüyen yaya bir anda yola çıkınca motor yayaya çarptı. Yaşanan kaza sonrası görgü tanıkları kazazedeye müdahale ederken motorun hızının yavaş olması facianın önüne geçti. Olayda yaralanma yaşanmadı.

ga.jpg

Ankara’da Bala ilçesi ile Beynam köyü arasında dün akşam saatlerinde bir kamyon devrildi. Taş yüklü kamyon kontrolden çıktı ve devrildi. Kazada yaralanma olmazken kamyondan yola saçılan taşlar sebebiyle trafikte aksama meydana geldi.

Şereflikoçhisar kavşağında yaşanan kazada TIR bir araca yandan çarptı. İki araçta da hasar meydana gelirken kazada can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.