Ankara'da vatandaşlar soluğu Mogan Gölü'nde aldı: Ankaralılar yaz ayının son günlerini kano yaparak geçirdi

Ankara’da yazın son günlerinde vatandaşlar Mogan Gölü'nde kano keyfi yaparak vakit geçirdi. Başkent’in Gölbaşı ilçesinde yer alan ve doğal güzellikleriyle ünlü olan Mogan Gölü, hem Ankara'nın hem de çevre illerin sakinleri için popüler bir dinlenme ve spor alanı olmayı sürdürüyor.

Ankara'da vatandaşlar soluğu Mogan Gölü'nde aldı: Ankaralılar yaz ayının son günlerini kano yaparak geçirdi
Yayınlanma:

Özellikle hafta sonları aileler, arkadaş grupları ve doğa tutkunları göl çevresine akın ederek, temiz hava ve su kenarında huzurlu anlar yaşıyor. Mogan Gölü'nün geniş yüzeyinde kano yapan vatandaşlar, doğayla iç içe olmanın keyfini çıkarırken, spor yaparak da sağlıklarına katkıda bulunuyorlar. Kano sporu, hem fiziksel kondisyonu artırması hem de stresi azaltmasıyla biliniyor ve son yıllarda Ankaralılar arasında giderek daha fazla ilgi görmeye başladı.

1-001.jpg

MOGAN GÖLÜ GÜZELLİĞİYLE ETKİLİYOR

Göl çevresinde yürüyüş yapan, bisiklete binen ve piknik yapan ziyaretçiler, Mogan Gölü’nün sunduğu doğal güzelliklerin tadını çıkarıyor.

Mogan Gölü, aynı zamanda kuş gözlemciliği için de ideal bir yer olarak biliniyor. Gölün zengin biyolojik çeşitliliği, birçok kuş türüne ev sahipliği yapıyor ve doğa fotoğrafçıları için de vazgeçilmez bir mekân haline gelmiş durumda.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.