Ankara'da yaşanan feci kazanın detayları ortaya çıktı: Piknikten dönüyorlarmış...

Ankara'nın Mamak ilçesinde meydana gelen feci kazada, piknikten dönen 4 kişi yaşamını yitirdi. Olay, dün gece saatlerinde Yakup Abdal Mahallesi yakınlarında yaşandı.

Ankara'da yaşanan feci kazanın detayları ortaya çıktı: Piknikten dönüyorlarmış...
Yayınlanma:

DHA'nın aktardığı detaylara göre, Güney Topaktaş’ın (37) kullandığı otomobil, sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu yön tabelası direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen araçta bulunan 5 kişi sıkıştı.

Kazaya müdahale eden itfaiye ve sağlık ekipleri, araçtan çıkarılan sürücü Güney Topaktaş ile yolculuk eden arkadaşları Yiğitcan Kayı (29), Ezgi Yaman (36) ve kuzeni Sevgi Eker'in (29) hayatını kaybettiğini belirledi. Kimliği henüz öğrenilemeyen ve ağır yaralı olan bir yolcu ise olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Güney Topaktaş ve arkadaşlarının, akşam saatlerinde Yakupabdal Tabiat Parkı'na piknik yapmak için gittikleri ve dönüş yolunda kazanın meydana geldiği öğrenildi. Kazada yaşamını yitirenlerin cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi. Ezgi Yaman ve kuzeni Sevgi Eker, Sincan Cimşit Mezarlığı'nda, Güney Topaktaş ve Yiğitcan Kayı ise Karşıyaka Mezarlığı'nda gözyaşlarıyla toprağa verildi.

kazaslar.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.