Ankara’da yine köpek saldırısı: 16 yaşındaki öğrenci bacağından yaralandı

Başkent Ankara’da geçtiğimiz günlerde Keçiören’de bir başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan ilkokul öğrencisi Tunahan Yılmaz ağır yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan çocuk, yoğun bakımda tedavi görmeyi sürdürüyor.

Ankara’da yine köpek saldırısı: 16 yaşındaki öğrenci bacağından yaralandı
Yayınlanma:

Yılmaz’ın yaralanmasının ardından tekrar gündemde sıcak madde haline gelen başıboş sokak köpeği sorunu ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan da açıklama gelmişti.

Yılmaz’ın yaralanmasından çok kısa bir süre sonra bu sabah Çankaya Dikmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ahmet Furkan Tanrısever, okula giderken 4 sahipsiz köpeğin saldırısına uğradı. Köpeklerin saldırısıyla yere düşen Tanrısever’in imdadına öğretmeni elinde sopayla yetişti ve olayın daha feci sonuçlarının olmasını engelledi.

Yaralanan Ahmet Furkan Tanrısever yaşadıklarını şu şekilde anlattı: "Okulun önünde telefonla konuşurken köpeklerin sesini duydum. Aniden 4 köpek üzerime doğru koştu. Üçüne karşı koydum ama biri arkadan beni yakalayıp yere düşürdü, kaçamadım. Neyse ki bir öğretmen hızla yardıma geldi ve sopayla köpekleri uzaklaştırdı."

Yaralanan Tanrısever, bacağından aldığı yaraların ardından tedavi edilerek hastaneden taburcu edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.