Ankara'da zamlı servis ücretleri belli oldu! 2024 Ankara okul servisleri ne kadar? Okul servislerine ne kadar zam geldi?

Akaryakıt zammının ardından Başkent'te ulaşım zammı devam ediyor. Benzin, motorin ve LPG'deki dalgalanmalardan okul servis ücretleri de nasibini aldı. Peki, 2024 Ankara servis ücreti ne kadar? Ankara'da en ucuz servis ücreti kaç TL oldu?

Ankara'da zamlı servis ücretleri belli oldu! 2024 Ankara okul servisleri ne kadar? Okul servislerine ne kadar zam geldi?
Yayınlanma:

Akaryakıttaki artış önce ticari taksileri ardından okul servis ücretlerini etkiledi. Velilerin cebi okul giderleriyle yanarken bir zam da servislere geldi. Peki, Ankara'da servis ücretleri kaç TL oldu? En ucuz servis kaç TL? Kısa mesafe servis ücreti, uzun mesafe servis ücreti ve tüm detaylar...

ANKARA'DA OKUL SERVİS ÜCRETİ KAÇ TL OLDU?

Akaryakıttaki dalgalanmalar devam ederken Başkent'in ulaşım fiyatları da güncelleniyor. Ankara'daki ulaşım zamları vatandaşın cebini yakarken okul servis ücretlerindeki yeni tarife de belli oldu.

Ankara'da okul servis ücretleri güncellendi. Başkentte en kısa mesafe okul servis ücreti 11 bin 960 TL olarak belirlenirken, en uzun mesafe ücreti ise 17 bin 720 TL olarak açıklandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.