Ankara'daki Ihlamur Vadisi şehrin kalbinde doğayla iç içe bir yaşam alanı

Ankara’nın Keçiören ilçesine bağlı olan Ihlamur Vadisi, vatandaşların uğrak yeri olmaya devam ediyor. Birbirinden farklı ve eğlenceli etkinliklerin olduğu bu parkı birlikte keşfedelim.

Ankara'daki Ihlamur Vadisi şehrin kalbinde doğayla iç içe bir yaşam alanı
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: BÜŞRA SAĞLAM

Keçiören ilçesinde bulunan Ihlamur Vadisi, doğayla iç içe vakit geçirmek isteyenlerin favori mekânı arasında yer almaya devam ediyor. İçerisinde evcil hayvan parkı, çocuk etkinlik alanları, bisiklet yolu, kaykay pisti gibi çeşitli aktivitenin bulunduğu Ihlamur Vadisi, sunduğu olanaklarla her yaş gurubuna hitap ediyor.

Ailenizle, arkadaşlarınızla, çocuğunuzla veya eşinizle keyifli anlar yaşayabileceğiniz bir yer olma özelliğine sahip olan bu parkta; spor yapabilir, bisiklet sürebilir ya da banklara oturup dinlenebilirsiniz.

ihlamur1.jpg

HEM EĞLENCE HEM DİNLENME İMKÂNI SUNUYOR

Ihlamur Vadisi, sadece aktivitelerle değil, aynı zamanda çevresindeki dinlenme ve lezzet duraklarıyla da ziyaretçilerini memnun ediyor. Parkın çevresinde kafe, çay bahçesi ve restoranlar yer alıyor. Doğanın keyfini sürerken oradaki kafe ve çay bahçelerinde mola vererek o anının tadını çıkarabilirsiniz.

ihlamur2.jpg

KEÇİÖREN’İN GÖZDE MEKÂNI

Keçiören halkı ve Ankara’nın dört bir yanından gelen ziyaretçiler için büyüleyici bir yer haline gelen Ihlamur Vadisi, doğal güzelliklerin sunduğu olanaklarla mutlaka görülmesi gereken bir yer. Eğer siz de bu eşsiz deneyimi yaşamak istiyorsanız Keçiören'deki Ihlamur Vadisi’ni ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.