Ankara'daki otobüs kazasından son anda kurtulan yolcu konuştu!

Ankara'da meydana gelen trafik kazasında Öz Ağrı Seç Turizm firmasına ait yolcu otobüsüyle seyahat eden 9 kişi hayatını kaybetti, 27 kişi ise yaralandı. Kazadan kıl payı kurtulan 39. yolcu Faruk Kaya, olayın ardından açıklamalarda bulundu.

Ankara'daki otobüs kazasından son anda kurtulan yolcu konuştu!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ağrı'dan İzmir'e gitmek üzere hareket eden 04 AAV 951 plakalı otobüs, kaza yapmadan önce Kaya, Manisa'ya sabah saat 02.00'de gitmek üzere otobüs bileti satın aldı. Ancak, otobüsün iki saat gecikeceğini öğrenen Kaya, biletini iptal ederek başka bir firmadan bilet aldı. Sabaha karşı yeni otobüsüne binerken kazayı öğrendiğinde büyük bir şok yaşadı.

KAZADAN SON ANDA KURTULDU

Kaya, yaptığı açıklamada, "Otobüsün geç geleceğini öğrendiğimde internetten aldığım bileti iptal ettim ve başka bir firmayla yola çıktım. Sabah yolculuğum bittikten sonra telefonlarım çalmaya başladı. Otobüsün kaza yaptığını ve benim durumumu sordular. Kazadan son anda kurtulduğumu belirttim" dedi.

Kaya, "Hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralılara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Belki bu tür kazalar sonrası insanlar tedirgin olabilir, ama ben kendimi anne duası olarak değerlendiriyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.