Ankara’daki tarihi hotel, yeni yüzüyle misafirlerini bekliyor

Ankara'nın merkezinde bulunan tarihi Ares Hotel, 3 aylık bir tadilat sürecinin ardından yeni yüzüyle misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Ankara’daki tarihi hotel, yeni yüzüyle misafirlerini bekliyor
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: SÜMER TAŞKIRAN

Uzun yıllardır işletmecilik yapan İsmail Karadağ, anadolugazete.com.tr’ye yaptığı açıklamada, hotelin hem iç hem de dış cephesinde kapsamlı bir tadilat yaptıklarını söyledi. Karadağ, "Hotelimiz 1900'lü yıllardan kalma tarihi bir yapı. Biz ise 15 yıldır bu hoteli işletiyoruz. Zamanla yıpranan otelimize tadilat yapmaya karar verdik. Tabi bu tadilatı yaparken otantik yapısını bozmamaya özen gösterdik. Ancak, tüm iç mekanları yenileyerek misafirlerimize daha konforlu bir konaklama deneyimi de sunmak istedik." ifadelerini kullandı.

Ankara’nın Altındağ ilçesi, Ulus Çankırı Caddesi’nde yer alan hotel tadilatının yaklaşık 20 gün içinde tamamlanacağını belirten Karadağ, "Otelimizde 41 oda ve 50 yatak bulunuyor. Tadilatta odalarımızdaki tüm eşyaları yeniledik. Ayrıca, su tesisatı, elektrik, klima sistemi, ısıtma sistemi gibi altyapımızı da yenileyerek misafirlerimize daha kaliteli hizmet sunmayı hedefliyoruz." diye konuştu.

areshotel1.jpg

"HER YERE YAKIN BİR KONUMDAYIZ"

Karadağ, Ares Hotel'in Ankara'nın merkezinde, ulaşım açısından kolay bir konumda bulunduğunu belirterek, "Havaalanına, hastaneye, Kızılay'a ve tarihi müzelere yakın bir konumdayız. Bu nedenle, hem iş hem de turistik amaçlı seyahat eden misafirlerimiz için ideal bir seçenek." ifadelerini kullandı.

areshotel2.jpg

Tadilat sonrası Ares Hotel'in daha modern ve konforlu bir görünüme kavuşacağını belirten Karadağ, "Tüm misafirlerimizi yenilenen Ares Hotel'imizde ağırlamaktan mutluluk duyarız." dedi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.