AnkaraKart dolum cihazları error veriyor!

Ankara metrolarına kurulan SmartBankolar, Başkentlilerin kart işlemlerini kolayca yapabilmeleri için hayata geçirildi; ancak son günlerde metro istasyonlarında bulunan Smart Bankoların bozuk olması vatandaşı bezdirdi.

AnkaraKart dolum cihazları error veriyor!
Yayınlanma:

Ankara kartlarına dolum yapmak isteyen vatandaşlar, ücret yatırılan alana birçok kez para yerleştirerek deneme yapmasına rağmen Ankara kartlarına dolum yapamıyor.

metro.jpg

Ankara'da yaşayan Yusuf Ekşi, Smart Bankoların bozuk olması nedeniyle mağdur olduğunu belirterek şunları söyledi: "Para yüklemeye çalışıyorum fakat makina parayı sürekli iade ediyor. Acaba paradan dolayı mı diye düşünerek başka para deniyorum yine olmuyor ve bu durumu her defasında yaşıyorum ve sadece ben değil arkadaşlarım da aynı şeyi yaşıyor. Bence Sıkıntı parada değil, kart dolum makinası arızalı.”

Kızılay Metro istasyonu başta olmak üzere Sıhhıye ve diğer istasyonlardaki bazı Smart Bankoların arızalı olması vatandaşı mağdur ediyor. AnkaraKart ile seyahat eden birçok kişi, tren seferlerini kaçırmamak ve otobüslere yetişmek için zamanla yarıştıklarını belirterek yetkililerden Smart Bankoların bir an evvel yapılmasını istiyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum