'Ankaralı Batman' haftanın 3 günü Başkent sokaklarını geziyor!

Başkent Üniversitesi Çizgi Film ve Animasyon Bölümü öğrencisi Ali Efe Arslan, haftanın 3 günü Ankara sokaklarında hayranı olduğu çizgi roman kahramanı Batman'in kostümüyle dolaşıyor. Arslan, çocukluktan beri ilgi duyduğu süper kahraman Batman'e olan hayranlığının, çizgi film ve animasyon eğitimi almasının temel sebebi olduğunu belirtti.

'Ankaralı Batman' haftanın 3 günü Başkent sokaklarını geziyor!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Hayranlık duyduğu süper kahraman Batman gibi olmak isteyen Başkent Üniversitesi Çizgi Film ve Animasyon Bölümü öğrencisi Ali Efe Arslan Arslan, kendi tasarladığı Batman kostümüyle haftanın 3 günü Ankara sokaklarında dolaşıyor.

3 GÜN BATMAN KOSTÜMÜYLE ANKARA SOKAKLARINDA GEZİYOR

Kostümü hazırlamak için yüksek fiyatlarla karşılaşınca kendi tasarımını yaparak 8 bin liraya mal eden ve pelerinini teyzesiyle birlikte diken Arslan, çizgi roman kahramanının şehrinin Gotham olduğunu belirterek, kendisinin de haftanın 3 günü kostümle Ankara sokaklarında dolaştığını ifade etti. Kostümün içinde kendisini gerçekten Batman gibi hissettiğini ve bu durumdan büyük keyif aldığını söyledi, ayrıca günlük hayatında ve kostümleyken kendisinin farklı kişiliklere büründüğünü dile getirdi.

batman.jpg

Arslan, kostümlü olarak dolaştığında insanların çok şaşırdığını ve kendisiyle fotoğraf çektirmek istediklerini söyledi. Bu ilgiden memnun olduğunu ifade etti. En çok sorulan sorular arasında Batman'in arabası Batmobil'in yer aldığını belirten Arslan, şu an için toplu taşıma araçlarıyla ulaşım sağladığını ancak eğer imkanı olursa kendi Batmobil'ini tasarlayarak Ankara sokaklarında gezeceğini söyledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.