Ankaralı sporcular Marmaris Ege Rallisi'nden kupayla döndü!

Ankara'dan yola çıkan 18 sporcu, Marmaris Ege Rallisi'nde gösterdikleri performansla Türkiye Ralli Şampiyonası ve Celal Gülerhan TOSFED Ralli Kupası'nda yarıştı.

Ankaralı sporcular Marmaris Ege Rallisi'nden kupayla döndü!
Yayınlanma:
Güncelleme:

HABER: AYBALA ALMİNA MELEK

Marmaris Ege Rallisi'nde başarı kaydeden yarışmacılardan Efehan Yazıcı ve co-pilotu Mehmet Akif Yalçın sınıf 3'te ikinci olurken TRŞ kadın pilotu Burcu Çetinkaya ve İtalyan co-pilotu Fabrizia Pons kadın co-pilotlar kategorisinde birinci sırayı aldı.

Eytan Halfon ve Can Hergüner ikilisi sınıf 3'te dördüncü olurken diğer sporcular Hakkı Ağaoğlu, Murat Yılmaz, Sinan Soylu ve Özgür Akdağ teknik sorunlarla mücadele ederek beklenen sonuçları elde edemedi. Ancak sınıf 4 ve iki çeker kategorilerinde yarışan Refik Bozkurt ve Soner Tamer birincilikle Türkiye Ralli Şampiyonası'nda liderliklerini korudu.

untitled-1.jpg

Celal Gülerhan TOSFED Ralli Kupası'nda ise GMG Racing adına yarışan Berkay Erdoğan ve Muhammed Mataracı genel klasmanda ve kategori 4'te birinci olurken, Özgür Yürük ve Serkan Şahiner ikinci sırayı aldı. Kategori 3'te Alp Atak ve Alperen Tetik dördüncü olurken, Kategori 1'de Sinan Yardımedici ve Rahşan Umut Kara üçüncülüğü elde etti.

Historic Ralli Kupası'nda ise Mertcan Büyüksan ve Melis Büyüksan kendi kategorilerinde birinci, genel klasmanda ise ikinci olarak başarılı bir performans sergiledi.

Ankara Otomobil Spor Kulübü'nün sporcuları, Bodrum Rallisi'nde asfalt etaplarda mücadeleye devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.