Ankaralılar, sayısı ve büyüsü artan ışıltının tadını çıkartıyor

Ankara'da yeni yıl öncesi gerçekleştirilen muazzam süslemeler, şehre renk katmaya devam ediyor. Belediyeler ve AVM yönetimleri tarafından özenle hazırlanan yılbaşı dekorasyonları, hem şehir sakinlerini hem de ziyaretçileri büyülüyor.

Ankaralılar, sayısı ve büyüsü artan ışıltının tadını çıkartıyor
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: SÜMER TAŞKIRAN

Ankara, yeni yıl öncesi gerçekleştirilen muazzam süslemelerle adeta ışıl ışıl parlıyor. Şehrin ana meydanları, AVM önleri, parklar, ağaçlar ve caddeler, belediyeler ve AVM yönetimlerinin özenle hazırladığı yılbaşı dekorasyonlarıyla göz kamaştırıyor.

2.jpg

Yeni yılda geride bıraktığımız 16 güne rağmen bu büyüleyici atmosfer, şehre renk katarken, Ankara'nın dört bir yanında huzuru hissetmek mümkün.

3.jpg

Belediyeler ve AVM yönetimleri, yılbaşı süslemelerine ayrı bir özen göstererek şehirdeki bu renkli dönemi vurguluyor. Yeni yıl geçmesine rağmen bu süslemelerin sayısı giderek artarken, Ankara'nın her köşesinde vatandaşları karşılayan ışıklı süslemeler, büyük bir ilgiyle karşılanıyor.

4.jpg

Başkent, adeta büyülü bir atmosfer içerisinde. Süslemeleri gören vatandaşlar öz çekim yaparak keyifli anılar biriktiriyor.

5.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.