Ankaralılar yıldızların altında Yeşilçam gecelerinin keyfini çıkarıyor

​​​​​​​Ankara Büyükşehir Belediyesinin kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği ‘‘Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri’’ Başkentlilerden yoğun ilgi görüyor. ‘‘Sandalyeni Kap Gel’’ sloganıyla düzenlenen etkinliklerde bu hafta Türk sinemasının unutulmaz filmlerinden ‘‘Bizim Aile’’ seyirciyle buluştu.

Ankaralılar yıldızların altında Yeşilçam gecelerinin keyfini çıkarıyor
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Başkentlileri kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturmaya devam ediyor. ABB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘‘Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri’’ dün gece yoğun ilgi gördü.

‘‘Sandalyeni Kap Gel’’ sloganıyla düzenlenen ve her hafta Türk sinemasının unutulmaz filmlerinin gösterildiği açık hava sineması etkinliğine Ankaralılar akın ediyor. Bu haftaki gösterimde başrolünde Münir Özkul, Adile Naşit’in yer aldığı ‘‘Bizim Aile’’ filmi dün gece seyirciyle buluşarak büyük ilgi gördü.

Başkent'teki açık havada sinema izlemek ve ailesi ile birlikte keyifli vakit geçirmek için Atatürk Orman Çiftliği Yaşam Parkı’na gelen Ankaralılara; ücretsiz limonata, patlamış mısır, pamuk şeker ve gazoz ikram edildi. 14 Eylül'e kadar her cumartesi akşamı saat 21.00’da farklı bir Yeşilçam Filmi ile açık havada film izleme imkanı bulacak olan Ankaralılar, sunulan hizmetten memnun kalıyor.

abbsinema3.jpg

VATANDAŞIN YÜZÜ GÜLÜYOR

Açık havada sinema keyfi yaşayan vatandaşlardan Emin Yıldırım, duygularını şu sözlerle ifade etti:

‘‘Bizim ikinci gelişimiz daha önce de Süt Kardeşlere de gelmiştik güzel bir etkinlik, hoşumuza giden bir etkinlik, ailelerle kaynaşabildiğimiz bir etkinlik. Çocuklarımızın temiz hava alabildiği ve diğer çocuklarla oynayabildiği bir etkinlik. Burada dağıtılan ücretsiz ikramlarda, bazı insanlar için yanında getiremiyor onlar için de güzel bir şey. Biz bu etkinliklerden çok memnunuz devamını da bekliyoruz.’’

abb-sinema4.jpg

GELECEK HAFTANIN PROGRAMI

​​​​​​​- 17 Ağustos- Sev Kardeşim

- 24, 31 Ağustos ve 7, 14 Eylül- Hababam Sınıfı Serisi

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.