Ankaralılara meslek sahibi olma imkanı BELTEK'ten

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Gazi Üniversitesi iş birliğinde yürütülen BELTEK (Teknik Eğitim Kursları) programı, başkentte meslek edinmek isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor.

Ankaralılara meslek sahibi olma imkanı BELTEK'ten
Yayınlanma:

Vatandaşların gençten yaşlıya her yaştan kesimden yoğun ilgi gösterdiği bu ücretsiz kurslar, 16 kategoride ve 87 farklı branşta eğitim imkanı sağlıyor.

Gazi Üniversitesi kampüsünde düzenlenen BELTEK kapsamında, meslek sahibi olmak isteyen herkes için çeşitli branşlarda eğitim veriliyor. Kurslar, 2 aylık 72 saat ya da 3 aylık 108 saat olmak üzere farklı sürelerde düzenleniyor. Hafta içi ve hafta sonları olmak üzere çeşitli zaman dilimlerinde yapılan kurslara 2 bin 231 kursiyer katılıyor.

BELTEK Genel Koordinatörü Prof. Dr. Uğur Gökmen, kurslara her yaştan insanın ücretsiz katılabildiğini belirtiyor. Bu kapsamda bugüne kadar yaklaşık 165 bin insana katılım ve başarı sertifikaları verdiklerini ifade ediyor. Kurslar, haftanın farklı günlerinde ve çeşitli saat aralıklarında düzenleniyor, böylece katılımcılara geniş bir zaman çerçevesinde eğitim alma imkanı sunuluyor.

beltek3.jpg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.