Ankaralılardan Yavaş'a destek: "Böyle dürüst olanı bir daha gelmez. Lütfen bizi bırakmayın!"

CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş eşi Nursen Yavaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Başkentli kadınlara Kızılay'da karanfil dağıttı. Kadınlar tarafından yoğun ilgi gören Yavaş, "Böyle dürüst olanı bir daha gelmez. Lütfen bizi bırakmayın!” sloganlarıyla karşılandı.

Ankaralılardan Yavaş'a destek: "Böyle dürüst olanı bir daha gelmez. Lütfen bizi bırakmayın!"
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin Başkan Adayı Mansur Yavaş, halkla buluşmaya devam ediyor. Yavaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Ankara’nın sokaklarında kadınlarla bir araya gelerek karanfil dağıttı.

Sıhhiye Orduevi önünden başlayarak Atatürk Bulvarı’ndan Güvenpark istikametine doğru yürüyen ABB Başkanı Mansur Yavaş’a eşi Nursen Yavaş da eşlik etti.

Başkentli kadınlara karanfil hediye ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Yavaş, Atatürk Bulvarı’nda yer alan mağaza ve kafelere girerek kadın çalışanların da gününü kutladı.

yavas1.jpg

MANSUR YAVAŞ'A SEVGİ GÖSTERİSİ

ABB Başkanı ve CHP ABB Başkan Adayı Mansur Yavaş’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programına sokak müzisyenlerinin de eşlik etmesiyle Atatürk Bulvarı’nda renkli görüntüler oluştu.

myavaskiily.jpg

“BÖYLE DÜRÜSTÜ BİR DAHA GELMEZ!”

Mansur Yavaş ile fotoğraf çektiren vatandaşlar, “Sizi çok seviyoruz. Kalbimiz sizinle. Sizinle gurur duyuyoruz böyle dürüst olanı bir daha gelmez. Lütfen bizi bırakmayın” sözleriyle desteklerini iletti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.