Ankara'nın abisi Ankaralı Turgut için vefa gecesi düzenlendi

Uzun süredir kanser tedavisi gören usta sanatçı Ankaralı Turgut için Ankara’da düzenlenen vefa ve yardımlaşma gecesi büyük ilgi gördü.

Ankara'nın abisi Ankaralı Turgut için vefa gecesi düzenlendi
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ALİ DEMİRASLAN

Mamak Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen geceye çok sayıda sanatçı ve davetli katıldı.

Konuşmasında Ankaralı Turgut'a her zaman destek olacağına değinen Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin gecenin düzenlenmesine katkı sunan sanatçılara ve gelen davetlilere teşekkür etti.

www-anadolugazete-com-tr-20240926-201849-0000.jpg

Sahne alan sanatçılar, Ankaralı Turgut'un en kısa sürede sağlığına kavuşarak tekrar sahneye dönmesini temenni ettiklerini ifade etti.

İlk sahneyi Ankara'nın ve Ankara türkülerinin sevilen ismi Mehmet Demirtaş aldı.

www-anadolugazete-com-tr-20240926-200712-0000.jpg

Ankaralı Turgut, 2017 yılında KOAH rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılmış ve bir süredir sağlık problemleriyle mücadele ediyordu. Zorlu geçen tedavi sürecini anlatan sanatçı, mide ağrısıyla gittiği hastanede kanser olduğunu öğrenmişti. Maddi zorluklar yaşayan sanatçı için dayanışma gecesi düzenlenmesi kararı alınmıştı.

www-anadolugazete-com-tr-20240926-201056-0000.jpg

CHP’li Mamak Belediyesi tarafından organize edilen etkinlik, Ankara Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Gecenin bilet satışları ise Mamak Kültür Merkezi üzerinden yapılmıştı.

www-anadolugazete-com-tr-20240926-200521-0000.jpg

Gecede eserlerini seslendiren sanatçılar Ankaralılara unutulmaz bir akşam yaşattı. Başkan Şahin de katılımcı sanatçılar ile oyun havası oynadı.

Başkan Veli Gündüz Şahin'in Ankaralı Turgut'u ziyareti sonrası Gülben Ergen, İbrahim Tatlıses gibi birçok sanatçı da sanatçıya desteklerini açıklamıştı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.