Ankara’nın en süslü mobil manavı rakiplerine meydan okuyor

Ankara’nın Keçiören ilçesinde süslediği kamyonetini mobil manava dönüştüren Ramazan Balalı, 40 yıldır işini hakkıyla yapıp rakiplerine meydan okuyor.

Ankara’nın en süslü mobil manavı rakiplerine meydan okuyor
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ÖMERCAN ÖZMEN

Keçiören’e bağlı Esertepe Mahallesi’nde süslediği mobil manavı ile dikkat çeken Ramazan Balalı, 1980’den beri bu işi severek yaptığını belirterek “Temiz iş yaparak 6 kişilik nüfusun rızkını alın terimle helalinden kazanıyorum.” dedi.

Kamyonetini çiçekler, meyveler, sebzelerle ve led ışıklarla süsleyen Ramazan Balalı, sattığı ürünleri daha uygun fiyata tüketiciye ulaştırarak müşterilerinin ilgisini çekiyor.

Zamlarla birlikte alışverişi kısıtlı imkanlarla yapan dar gelirli vatandaşlar rotayı marketler yerine semt pazarlarına ve mahalle aralarındaki seyyar satıcılara çevirdi.

mancc.jpg

HAYAT PAHALILIĞI VATANDAŞI ÇARESİZ BIRAKIYOR

Marketlerde fiyatlar cep yakarken semt pazarları ve seyyar satıcılarda daha uygun fiyata ürün bulan mahalle sakinleri adres değiştirdi.

Hayat pahalılığının geldiği noktada alışverişi kilodan taneye düşüren vatandaş, “Semt pazarları ve seyyar satıcılar da olmasa işimiz zor. Ne alıp ne pişireceğiz!” diye dert yanıyor. Marketlere göre daha uygun fiyattan ürün satan Ramazan Balalı’nın mobil manavında fiyatlar şöyle: Şeftaliyi 40, muzu 40, yeşil üzümü 30, mandalinayı 25, incir ve elmayı 30, kavunu ise 10 TL’den tüketiciye ulaştırıyor.

manavs.jpg

VATANDAŞ UCUZ VE KALİTELİ ÜRÜN PEŞİNDE

Ürünleri tüketicinin ayağına götürdüğünü ifade eden Balalı, “Müşterilerimizi seviyoruz, en iyi ürünleri onların ayağına götürüyoruz.” dedi.

Mahalle sakinlerinden Nergiz Hanım, “Daha uygun fiyata daha taze ürünleri aldığımız için kendimizi şanslı hissediyoruz. Hayat pahalı olduğu için bizler de ucuza meyve ve sebze almak için her yeri geziyoruz.” diye konuştu.

zu.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum