Ankara'nın kamp yapılacak nadide güzelliklerinden: Ayaş Kirazdibi Göleti...

Ankara Ayaş'ta bulunan Kirazdibi Göleti, doğal güzelliği ile şehrin ender rastlanan güzelliklerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Kamp yapmak isteyenlerin mutlaka uğraması gereken bu yer şehre yakınlığıyla biliniyor.

Ankara'nın kamp yapılacak nadide güzelliklerinden: Ayaş Kirazdibi Göleti...
Yayınlanma:

Ankara'da özellikle kamp ve diğer doğa aktivitelerini yapacak bir yer arıyorsanız, Ayaş'ta bulunan Kirazdibi Göleti sizleri bekliyor olacak. Her mevsim, doğa severler tarafından ziyaret edilen fakat yaz aylarında gidilmesi önerilen bu yer, şehre yakınlığıyla bir cazibe merkezi haline geliyor.

DOĞA SPORLARI İÇİN DOĞRU ADRES

Ayaş Kirazdibi Göleti'nde hafta sonunuzu geçirebilir, burada her sene yapılan Ayaş Festivali'ne de katılım sağlayabilirsiniz. Kirazdibi Göleti, monoton bir yaşamdan çıkıp, bol aktiviteli bir yaşama kavuşmanızı sağlayacak. Yeşilin ve mavinin etkileyici havası altında, doğa yürüyüşleri, yoga, pilates gibi açık hava sporlarını yapabilir, aynı zamanda balık da tutabilirsiniz.

kiraz.jpg

Bütün bir günü keyifle geçirmek adına büyük küçük demeden kalabalık bir piknik ortamı da yaratabilirsiniz. Ankara'ya yakın mesafede bir doğa alanı olarak Kirazdibi Göleti'ne, hem toplu taşıma araçları hem de özel aracınızla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Kirazdibi Göleti'ne gitmek isteyen vatandaşlar yiyecek içecek çadır gibi tüm malzemelerini önceden ayarlayarak gitmeli. Çünkü çevresinde herhangi bir işletme veya market bulunmuyor. Haftanın her günü gidebileceğiniz bu piknik ve kamp alanı ücretsiz giriş olanağı da sağlıyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum