Ankara'nın keşfedilmemiş yüzü: Kirazlı Yaylası

Ankara'nın keşfedilmemiş sayısız doğa alanı bulunuyor. Kızılcahamam ilçesinde yer alan Kirazlı Yaylası da yeşilin farklı tonlarıyla doğa severlere göz kırpıyor.

Ankara'nın keşfedilmemiş yüzü: Kirazlı Yaylası
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara sayısız doğal güzelliği ile ziyaretçilerini büyülemeye devam ediyor. Hafta sonunda tertemiz nefesi içine çekmek isteyenler için muhteşem bir doğa alanı olan Kızılcahamam Kirazlı Yayla sizleri bekliyor.

DOĞANIN FARKLI BİR YÜZÜ

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde yer alan Kirazlı Yayla el değmemiş yemyeşil doğasıyla açık alan seven birçok insanı kendisine hayran bırakacak. Özellikle sıcak havalarda şehirden kaçanların aranan adresi haline gelen Kirazlı Yayla doğanın türlü güzelliklerini ayağınıza getiriyor.

gol.jpg

Kızılcahamam merkeze 15 kilometre uzaklıkta bulunan Kirazlı Yayla, uzun doğa yürüyüşleri ve açık hava sporlarının yapılabildiği nadir alanlardan bir tanesi. Yalnızca yaz mevsiminde değil sonbahar aylarında da muhteşem bir hale bürünen Kirazlı Yaylası kamp yapmak isteyen vatandaşların gözdesi olacak.

Yeşilin bin bir tonunu ve tertemiz doğal kaynak sularını da içinde barındıran Kirazlı Yaylası, büyük küçük her yaştan insanın seveceği, bir yer. Doğa fotoğrafçılığı için de biçilmiş kaftan olan Kirazlı Yaylası, Ankara'nın yeni keşfedilen alanlarından biri olarak ilgi çekiyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.