Ankara'nın sınır komşusu Bolu'da yağan kar başkente doğru ilerliyor

Ankara'yı çevreleyen illerden Bolu'da başlayan kar yağışı ilçelerde ve Ankara Bolu il sınırında etkili oldu. Kar yağışının yakın bir süre içerisinde Ankara'da da etkili olması bekleniyor.

Ankara'nın sınır komşusu Bolu'da yağan kar başkente doğru ilerliyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara'nın sınır komşusu Bolu'da kar yağışı başladı ve birçok ilçede etkili olmaya devam ediyor. Ankara Bolu il sınırında devam eden kar, ana yolları da beyaza bürüdü.

bolu.jpg

ANKARA'YA KAR BEKLENİYOR

Meteoroloji tarafından yapılan uyarılarda da bu hafta içerisinde İç Anadolu Bölgesi'nin Ankara da dahil olmak üzere birçok şehrinde kar yağışı olacağı belirtilmişti. Bolu'da başlayan kar yağışı öncelikle şehrin yüksek kesimlerinde yoğunlaşırken, Ankara'ya yakın konumda bulunan Dörtdivan ve Gerede ilçelerini de etkisi altına aldı. Ana yollarda herhangi bir kaza olmasına karşı Karayolları ekipleri tarafından yapılan tuzlama ve kar küreme çalışmaları da aralıksız devam ediyor.

bolu1.jpg

Başkent Ankara'da da dün gece başlayan sağanak yağmurun hafta ortalarında kar yağışına dönüşmesi bekleniyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri kar ihtimaline karşı şehrin farklı noktalarında kar küreme araçlarını hazır bir şekilde bekletiyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.