Ankara’nın ünlü çikolata mekanları

Ankara’da bulunan çikolata mekanları özellikle öğrenciler tarafından sıkça tercih ediliyor. Hem lezzeti hem de sunumuyla göz dolduran Ankara’nın en sevilen çikolata mekanlarını sizler için araştırdık…

Ankara’nın ünlü çikolata mekanları
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: CANSU BALOĞLU

Ankara’da son zamanlarda birçok çikolatacı açılır hale geldi. Tatlı severlerin uğrak noktası olan bu yerler içinde en tazesini ve en güzelini yapanlar tercih ediliyor. İşte Ankara’nın en güzel tatlı ve çikolata üreten mekanları…

1-Simple Chocolate

Ankara’da Bahçelievler ve Dikmen’de şubeleri bulunan mekan çikolatanın farklı hallerini sizler için hazırlıyor. Zengin bir menüye sahip olan Simple Chocolate, daha önce yemediğiniz meyvelerle sizleri tanıştıracak.

cikolata3.jpg

2-Senorita Chocolate

Ankara’da çikolata denildiğinde ilk akla gelen yerlerden biri olarak Senorita Chocolate, hem sunum hem de mükemmel lezzetli çikolatalarıyla tatlı müdavimlerinin uğrak noktası olacak. Senorita Chocolate, Bahçelievler’de bulunuyor.

cikolata2.jpg

3-Zeyn Chocolate

Ankara İncek’te açılmış olan bu çikolatacı tüm servislerini özenle hazırlıyor. Farklı tatlı çeşitlerinin bulunduğu menüde kararsız kalma ihtimaliniz yüksek. Çikolata severlerin mutlaka uğraması gereken yerlerden bir tanesi.

4-Rumeli Çikolatacısı

Yıllardır Bahçelievler’de bulunan mekanıyla akıllara kazınan Rumeli Çikolatacısı’nın çok sayıda ziyaretçisi bulunuyor. Gerek sunumu gerekse enfes tadıyla birçok çeşidi sizler için bulunduruyor.

cikolata.jpg

5-Boston Drink Desert

Ankara’da çikolata yenilecek en güzel mekanlardan olan Boston Drink Desert Bahçelievler ve Ümitköy şubeleriyle hizmet veriyor. Çikolata denilince çoğu kişi tarafından bilinen bu yer farklı tatlı arayışında olanlar için birebir.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum