Ankara'ya kar geldi trafik kazaları arttı!

Soğuk hava, fırtına, sis ve kar yağışının ardından Ankara’nın birçok bölgesinde yaşanan buzlanmanın yanına kara hazırlıksız yakalanan şoförlerin hataları da eklenince Başkent’te irili ufaklı birçok kaza yaşandı.

Ankara'ya kar geldi trafik kazaları arttı!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Başkent'te uzun süredir beklenen kar yağışı beraberinde trafik kazalarını da getirdi.

543.jpg

KAR VE FIRTINA KAZAYA SEBEP OLDU

Ankara- Çankırı karayolunda Ankara yolu istikametinde trafik kazası meydana geldi. Akyurt ilçesi yakınlarındaki Tekebeli mevkiinde meydana gelen kazada bir şahsi araç yağan kar ile kayganlaşan yolun azizliğine uğrayarak yolun sağ tarafındaki bariyerleri aşıp şarampole uçtu. Kazada can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı ancak araçta ciddi hasar meydana geldi. Yaşanan kazaya yazlık tekerleklerin sebep olduğu düşünülüyor.

1.jpg

KIZILCAHAMAM'DA TIR KAZASI

Kızılcahamam- Gerede yolu E-5 İstanbul istikametinde kaza meydana geldi. Yoldaki buzlanma nedeniyle hakimiyetini kaybeden TIR bir araca çarparak yolu tıkadı. Kazada büyük bir yaralanma meydana gelmezken araçlarda maddi hasar oluştu. Kaza, yağmur ve sis sebebiyle görüşün oldukça azaldığı yolun uzun süre kapanmasına sebep oldu.

2.jpg

Ankara- İstanbul yolunda gece saatlerinde yol görece açık olsa da yağan kar ve sis görüşü ciddi şekilde azaltıyor.

Ankara- Zonguldak ve Ankara- Karabük kara yolunda da şoförlerin dikkatli olması ve yola çıkacak olan araçların mutlaka kar lastiği takması gerekiyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.