Ankaray’da nefes almak mümkün değil! Yolcular isyan ediyor

Ankaray’da çalışmayan havalandırma sistemi ve aşırı doluluk nedeniyle yolcular zor anlar yaşıyor. Metrolarda ve otobüslerde yaşanan sıkıntılara sosyal medyada tepki gösteren vatandaşlar, yetkililerden çözüm bekliyor.

Ankaray’da nefes almak mümkün değil! Yolcular isyan ediyor
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Başkent Ankara'nın en önemli ulaşım hatlarından biri olan Ankaray’da yaşanan havalandırma sorunu, yolcuların tepkisine neden oluyor. Özellikle yoğun saatlerde trenlerdeki havalandırma sistemlerinin yetersiz veya çalışmaması, vatandaşları bunaltıyor. Sıcak havalarda artan kalabalıkla birlikte nefes almakta zorlandıklarını belirten yolcular, bu durumun toplu taşıma konforunu ciddi şekilde azalttığını dile getiriyor.

20240920-210739-0000.png

Yolcular, bu sorunu yetkililere iletmek için sosyal medyadan tepkilerini dile getiriyor. Bazı kullanıcılar, sorunun uzun süredir devam ettiğini belirterek, özellikle yaz aylarında trenlerde dayanılmaz bir hale geldiğini söylüyor.

“ANKARAY HAVALANDIRMASINA ACİL ÇÖZÜM”

Ankaralılar, sorunun acil olarak çözülmesi gerektiğini belirterek, havalandırma sistemlerinin bakım ve onarım çalışmalarının yapılmasını talep ediyor. Özellikle hijyen ve temiz hava ihtiyacının daha da arttığına dikkat çeken yolcular, bu tür sorunların halk sağlığını tehdit edebileceğini ifade ediyor.

20240920-210802-0000.png

ANKARA TRAFİĞİ ÇEKİLMEZ OLDU

Öte taraftan EGO otobüslerinin yetersiz kalması ve Başkent trafiğinin çekilmez hale gelmesine de tepki gösteren Ankaralılar, "Ulaşım çileye dönüştü, buna bir çözüm bulunsun!" çağrısında bulunuyor.

Son günlerde özellikle Keçiören'e bağlı Etlik kavşağı ve Sıhhiye duraklarından paylaşılan yoğun trafik görüntüleri, otobüslerin tıklım tıklım dolu geçmesi vatandaşı isyan ettiriyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın seçim öncesi açıkladığı yeni otobüslerin alınmasını Başkentliler sabırsızlıkla bekliyor.

otobus-cilesi.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.