Anketler açıkladı: Mansur Yavaş ve Turgut Altınok arasındaki oy makası daralıyor

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine az bir zaman kala, belediye başkan adaylarının seçim mesaisi hızlandı. Özellikle başkent Ankara'da kıyasıya süren seçim yarışı, yapılan bir anketle hararetlendi. Bu anketin sonucuna göre Yavaş ve Altınok'un arasındaki oy farkının birbirine yaklaştığı görüldü.

Anketler açıkladı: Mansur Yavaş ve Turgut Altınok arasındaki oy makası daralıyor
Yayınlanma:

Yerel seçimlere az bir zaman kala belediye başkan adayları hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. Partilerin aday listelerini Yüksek Seçim Kuruluna teslim edeceği son gün ise bugün akşam saat 17.00 olarak belirlenmişti.

Başkent Ankara'da da partilerin büyükşehir belediye başkan adayları belli oldu. Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı mevcut Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olurken, Cumhur İttifakı adayı da mevcut Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok oldu.

İYİ Parti ise Cengiz Topel'i aday olarak gösterdi.

MAKAS DARALIYOR

Sosyal medyada yapılan bir ankete göre, belediye başkan adaylarının seçimlerde alacağı oy oranları açıklandı. Anketin sonucuna göre, Mansur Yavaş yüzde 37,7 ile seçimi önde götürürken onu yüzde 34,6 ile Turgut Altınok izledi. İYİ Parti adayı Cengiz Topel ankette yüzde 7,3 oy alırken, Yeniden Refah Partisi adayı Suat Kılıç'ın ise yüzde 2.9 oya sahip olduğu görüldü.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.