‘Arada Bir Yerde Ankara’ sergisi ziyarete açıldı

TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi, geleneksel sergi etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Çankaya Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen ‘Arada Bir Yerde Ankara’ sergisi, sanatseverlerle Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde buluştu.

‘Arada Bir Yerde Ankara’ sergisi ziyarete açıldı
Yayınlanma:

Eylül ayının başıyla birlikte kültür ve sanat alanında önemli bir adım atan Çankaya Belediyesi, serginin açılışıyla sanatseverlerden yoğun ilgi gördü. Sergi, geçmişin ve geleceğin kesişim noktasında sıkışmış, zıtlıklar ve olasılıklarla dolu bir Ankara’yı derinlemesine keşfe çıkmayı amaçlıyor.

2024-09-06-kultur-sosyal-arada-bir-yerde-ankara-sergisi-csm-2.gif

Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi tarafından düzenlenen sergide, 11 farklı atölyenin katkılarıyla hazırlanan eserler yer alıyor. ‘Arada Bir Yerde Ankara’ teması altında, şehrin çok katmanlı yapısının ve değişim süreçlerinin sanatsal bir yansıması sunuluyor. Sergi, ziyaretçilere şehrin farklı yüzlerini ve potansiyelini gözler önüne sererek, düşünsel bir yolculuğa çıkma fırsatı sunuyor.

2024-09-06-kultur-sosyal-arada-bir-yerde-ankara-sergisi-csm-1.gif

Arada Bir Yaşam temasıyla Ankara’nın eski mahallelerinin mekana ve yaşama dair inceliklerinin ustalıkla anlatıldığı sergi 26 Eylül’e kadar ziyaret edilebilecek.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.