Ankara'da arkadaşını çekiçle öldüren zanlı tutuklandı!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir arkadaşını çekiçle öldürdükten sonra yangın çıkararak olayı kaza süsü vermeye çalışan zanlı S.K. (62) tutuklandı.

Ankara'da arkadaşını çekiçle öldüren zanlı tutuklandı!
Yayınlanma:

Yaşamkent Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Ü.U. (65) isimli şahsın evinde çıkan yangın sonrası yapılan incelemelerde, ölümün düşme değil, başına sert bir cisimle vurulması sonucu gerçekleştiği ortaya çıktı.

Olay sonrası başlatılan soruşturmada, Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Elde edilen görüntülerde, S.K.’nin olay sonrası evden çıktığı ve polis ekiplerini yanıltmak amacıyla AŞTİ’de yolcu gibi davrandığı tespit edildi. Zanlı, izini kaybettirmeye çalışırken bir eğlence mekanında yakalanarak gözaltına alındı.

YANGINLA CİNAYETİ GİZLEMEYE ÇALIŞTI

Cinayet, Ü.U.’nun evinde çıkan yangın sonrası fark edildi. Yangın ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, yangını kontrol altına aldıktan sonra evde Ü.U.’nun cansız bedenine ulaştı. Yapılan otopsi incelemelerinde, Ü.U.’nun başına çekiçle vurularak öldürüldüğü ve yangının cinayeti gizlemek için çıkarıldığı anlaşıldı.

Gözaltına alınan S.K., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında savcıya ifade veren zanlı, "kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.