Asım Balcı seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor

AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Bulduğu her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Balcı, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinliyor.

Asım Balcı seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ne kısa bir süre kaldı. Ankara'nın ilçe belediye başkan adayları, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Bulduğu her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Balcı, Mamak'ta çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyor. Seçim çalışmaları kapsamında sık sık vatandaşlarla bir araya gelen Balcı, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinliyor.

ghnk-w9wsaaq7it.jpg

ASIM BALCI GENÇLERLE BULUŞTU

AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, Mamak'ın Kızılca Mahallesi'nde gençlerle bir araya geldi. Gençlerle sohbet eden Balcı, gençlerin sorunlarını dinledi.

Balcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Köy konağımızda gençlerleyiz." ifadelerini kullandı.

BALCI ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

ghhfkq5wsaaesko.jpg

Asım Balcı, Mamak'ın Kıbrısköy Mahallesini ziyaret ederek, esnafla bir araya geldi. Esnafla sohbet eden Balcı, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi.

ghhfkq-xeaamuqp.jpg

Seçim çalışmaları kapsamında çeşitli dernekleri ziyaret eden Asım Balcı, Yozgat Dedefakılı Köyü Derneğini de ziyaret etti. Dernek üyeleriyle sohbet eden Balcı, üyelerin sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Asım Balcı, Kırıkkale Delice Köyü Derneği programına da katıldı. Balcı'ya; MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl ve MHP Mamak İlçe Başkanı Murat Canöz de eşlik etti.

Balcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "MHP Ankara İl Başkanımız Alparslan Doğan, AK Parti Mamak İlçe Başkanımız Erhan Sarıgöl ve MHP Mamak İlçe Başkanımız Murat Canöz ile birlikte Kırıkkale Delice Halitli Köyü Derneği programına katılarak hemşehrilerimizle buluştuk." ifadelerini kullandı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.