AŞTİ'deki hasta taşıma araçlarına bakım gerekiyor

AŞTİ'de, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz verilen hasta taşıma aracı hizmetini kullanan hastalar, araçların bakımsız olduğunu belirtiyor. Hastalar ve hasta yakınları, özellikle hasta taşıma araçlarının teker kısımlarının yenilenmesini talep ediyor.

AŞTİ'deki hasta taşıma araçlarına bakım gerekiyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: BERAT TEMİZ

Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminalinin (AŞTİ) işletmecisi BUGSAŞ'a ait hizmet araçları bakıma muhtaç. Özellikle hasta bakım araçlarının deforme olması, hasta ve hasta yakınlarını zor duruma düşürüyor.

İzmit'ten Ankara'ya tedavi olmaya gelen kalça protez hastası Yüksel Aydın, AŞTİ'de ücretsiz hasta taşıma arabası hizmetinin verilmesinden memnuniyet duyduğunu dile getirirken, araçların bakımsız hallerinden muzdarip olduklarını söyledi.

teker.jpg

Hizmetten dolayı Ankara Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Yüksel Aydın, iki ayda bir AŞTİ'de bu araçları kullandığını belirtti. Yetkililere seslenen Aydın, hasta taşıma araçlarının özellikle teker kısımlarının yenilenmesini talep etti.

Hasta taşıma araçlarını kullanmak isteyen vatandaşlar, kimliklerini bırakarak hizmetten ücretsiz yararlanabiliyor.

HER GÜN ON BİNLERCE KİŞİ AŞTİ'Yİ KULLANIYOR

Türkiye’nin en büyük ve en eski otogarlarından olan Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminaline (AŞTİ) her gün binlerce otobüs giriş çıkış yapıyor. AŞTİ'den her gün on binlerce yolcu gelip gidiyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.